Rekomenduojama, 2022

Redaktoriaus Pasirinkimas

Kaip atkurti sinchronizavimą „Tik įkraunant“ parinktį „Google“ nuotraukose

„Google“ nuotraukos tikriausiai yra mano dažniausiai naudojama „Google“ programa po „Gmail“. Iš tikrųjų tai yra vienas iš mano mėgstamiausių programų, kurias siūlo „Google“. „Google“ nuotraukos padėjo mano gyvenimui palyginti lengviau. Visos mano „Android“ įrenginyje esančios nuotraukos automatiškai sinchronizuojamos visuose įrenginiuose. Programa yra pakankamai protinga, kad automatiškai suskirstytų visas mano nuotraukas ir geriausia dalis yra tai, kad nuotraukų bendrinimas tampa paprastesnis. Aš netgi galiu bendrinti visus albumus su savo šeima ar draugais ir jie galės pamatyti nuotraukas aukštos kokybės. Nėra pastebimos kompresijos, kuri vyksta kitose programose (WhatsApp). Be to, aš neturiu naudoti kelių programų, visa mano organizacija, atsarginė kopija ir bendrinimas tvarkomi tik vienoje programoje. Pridėkite, kad aš gausiu 15 GB nemokamą saugyklą. Tačiau naujausiuose atnaujinimuose „Google“ pašalino vieną funkciją iš „Photos“ programos, ty galimybę sinchronizuoti tik įkrovimo metu.

Aš suprantu, kad tai nėra funkcija prarasti miego, tačiau aš tikrai jį myliu, nes neturėjau nerimauti dėl praradimo išmaniojo telefono įkrovos, o „Nuotraukos“ programa įkelia nuotraukas į foną. Jei esate asmuo, kuris taip pat trūksta šios funkcijos, šiame straipsnyje kalbama apie tai, kad tuoj pat atsiųstumėte.

Pastaba: išbandžiau šią funkciją „Nexus 5X“ („Android“ Nougat) ir „Google Pixel“ („Android Oreo“), o ši funkcija veikia abiem.

Atjunkite tik sinchronizavimą, kai įkraunate

Kaip minėta anksčiau, jums reikės įsišaknijusio įrenginio, kad šis metodas veiktų. Taip yra todėl, kad mes pakeisime failą, esantį „ /data directory “, kuris yra nepasiekiamas nežinomuose įrenginiuose.

1. Pirma, jums reikės failų naršyklės, kuri leis jums pasiekti pagrindinį savo išmaniojo telefono katalogą. Man patinka „Solid Explorer“ (nemokami bandymai / pirkimai programoje) ir naudoti tą patį ir šioje pamokoje. Šią programą galite atsisiųsti iš „Play“ parduotuvės spustelėję pateiktą nuorodą.

2. Dabar paleiskite programą ir pereikite prie šio katalogo „ /data/data/com.google.android.apps.photos/shared\_prefs “. Norėdami tai padaryti, pirmiausia bakstelėkite hamburgerio meniu ir palieskite „Root“ .

3. Čia bakstelėkite paieškos mygtuką ir ieškokite „nuotraukų“ . Dabar palieskite „ com.google.android.apps.photo “ ir palieskite „ shared_prefs “.

4. Čia atidarykite failą „ photos.backup.backup_prefs.xml “ teksto redaktoriuje.

5. Dabar ieškokite teksto, kuriame sakoma „ name='backup_prefs_only_when_charging"value='false'/> “ir pakeiskite reikšmę iš„ false “į„ true “ir paspauskite„ Save “.

6. Uždarykite „Solid Explorer“ programą ir eikite į „ Settings“> „Apps-> Photos“ ir bakstelėkite „Force Stop“ ir paleiskite „Google“ nuotraukų programą.

7. Dabar pamatysite, kad parinktis „Sinchronizavimas tik įkrovimo metu“ sugrįžo ir įjungta pagal nutylėjimą. Tiesiog patvirtinkite, paleiskite „Google“ nuotraukas ir eikite į „Nustatymai-> Atsarginė kopija ir sinchronizacija“ ir slinkite žemyn, kad pasirinktumėte „Tik įkrovimo“ parinktį.

Įgalinti tik sinchronizavimą, kai įkraunate „Google“ nuotraukose

Kaip jau minėjau pradžioje, tai nėra daikto ar pertraukos funkcija, bet tik kažkas, kas yra patogi, jei ji egzistuoja. Net ir be to, „Google“ nuotraukos, mano nuomone, vis dar bus geriausia nuotraukų kopijavimo ir bendrinimo programa. Ar jaučiate tą patį? Aš norėčiau žinoti jūsų paėmimą šiuo klausimu. Nuleiskite savo mintis žemiau esančiame komentarų skyriuje ir praneškite mums savo mėgstamą nuotraukų valdymą ir atsarginę įrankį, kurį naudojate.

Ši pamoka pirmą kartą buvo paskelbta „XDA Developers“. Mes išbandėme ir veikia be jokių problemų.

Top